Super Fun 21 Blackjack – en anden variant

13 februar 2019 Tina Høy
Super Fun 21 Blackjack - en anden variant

Har du spillet en masse Blackjack og har lyst til at prøve en ny variant? Super Fun 21 Blackjack har nogle regler til fælles med Blackjack, men to af de helt store forskelle er, at du i Super Fun 21 må dele din hånd op til hele tre gange. Og hvis din hånd har mindst seks kort, vinder du spillet med 20 point.

I denne variant af Blackjack har du større chance for at vinde, men gevinsten er mindre, så vælg det for variationens skyld.

Regler

Du placerer et bet og får to kort ligesom dealeren. Du skal håbe på, at dealerens synlige kort ikke er et es, da dealeren så har mulighed for blackjack. Hvis ikke, får du tilbud om et forsikringsbet, så først herefter er du forsikret mod dealerens eventuelle blackjack. 

Med gode kort på hånden kan du vælge at dele hånden op og placere et bet mere, og dette kan du gøre tre gange. Derfor kan din ene hånd ende med at være fire hænder. I klassisk Blackjack må man ikke dele hånden op, hvis du har to esser, men det må du godt i Super Fun 21. Du bør altid gøre det i den situation, da du får en større chance for at vinde.

Hvordan vinder jeg?

For at vinde skal du ramme 21 ligesom i klassisk Blackjack, eller hvis du ender med højere point end dealeren. Hvis du ender med at have mindst seks kort på dine splittede hænder, og du har 20 point, vinder du som sagt også – og den position er stærkere end dealerens blackjack. 

Hvis du får 21, kan du ikke få den helt store gevinst, da det er lettere at vinde i Super Fun 21, så du får kun bettet tilbage 1:1. Hvis du er så heldig, at dine 21 består af kort udelukkende med ruder, får du dog dit bet tilbage 2:1. 

Flere Nyheder