Sommerens must-have: broccolisalat

15 maj 2019 Mette Nikolajsen
Sommerens must-have: broccolisalat

Sommeren begynder så småt at nærme sig. Når sommeren omsider er over os, hvad enten det er med sol og varme eller ej, så begynder mange at tænke i andre baner, når det gælder mad, og hvad er mere sommerligt end at hive grillen frem? Til den klassiske grillmad hører sig også tilbehør, og til dette er broccolisalat oplagt. Broccolisalat egner sig til mange forskellige ting. Den passer som perfekt tilbehør til mange retter, og så smager den godt. Det medvirker altså også, at broccolisalat er en klar favorit blandt mange som tilbehør til grillpølser, saftige bøffer eller noget helt andet.

 

Gør din broccolisalat personlig med et tvist

Broccolisalat med bacon er for rigtig mange mennesker lig med sommer, sol og varme. Vigtigst af alt er, at man kan lave sin broccolisalat præcis, som man ønsker den. Den helt klassiske broccolisalat, som er bestående af bacon, solsikkekerne og ikke mindst rosiner, er en ganske skøn kombination. Dog kan man med rette også tilføje andre ting til sin broccolisalat, såsom de lækre og smukke granatæblekerner, der vil pynte godt til den øvrige salat, eller en lækker dressing.

Hvis du har nogle rester i grøntsagsskuffen, så kan du med rette også snitte dem, og blande dem i salaten. Broccolien er i sig selv utrolig velsmagende og sprød, hvilket gør, at den egner sig til rigtig mange ting.

Broccolisalaten sikrer dig et vellykket måltid

Med en broccolisalat er du altså sikret en succes – for eksempel til grillmaden. Du kan altså nyde din hjemmelavede broccolisalat til grillmaden, hvad enten det er et godt og grillet kvalitets stykke kød, eller om det er en klassisk Langelænder. Her vil den gøre godt sammen med grillet kød, og med et glas god vin eller øl ved sin side. Dette er opskriften på et godt og vellykket måltid.

Flere Nyheder