Professionel rengøring – når du ikke selv har tid

04 august 2020 Astrid Pedersen

Det er herligt at komme hjem til skinnende, rengjorte gulve, aftørrede overflader og et velduftende badeværelse. Denne luksus er dog de færreste forundt som arbejder fuld tid og som måske oven i købet har små børn.

For en fortravlet børnefamilie hvor halvdelen af dagen tilbringes på job og i børnehave, dagpleje eller vuggestue kan det godt være op ad bakke at afse den nødvendige tid – eller opbyde det fornødne overskud – til at gøre rent flere gange om ugen.

Når ungerne er hentet, og der er købt ind til aftensmad, skal de både kokkeres, spises, laves lektier og hygges på de ganske få timer som familien har til rådighed mellem fyraften og sengetid. Eventuelle fritids aktiviteter skal også passes. Og så er det så som så med tiden til støvsugning eller gulv vask.

Privat rengørings hjælp – for den optimale hygiejne standard i hjemmet

Selv om du måske ikke lige frem synes at det er en fest at gøre rent, er det vigtigt at du holder dig det faktum for øje at hygiejne har en stor betydning for helbreddet. Måske lever du selv fint med store nullermænd under sofaen eller sengen, ophobninger af skidt i krogene og et fedtet køkken. Men for de smås vedkommende er sagen anderledes alvorlig.

Børns immun forsvar er ikke i samme grad som voksnes gearet til at håndtere de store mængder smuds og snavs. Det støv, som klæber til gulvet eller hober sig op langs panelerne kan indeholde sygdoms fremkaldende mikroorganismer som kan give børnene infektioner eller allergi. Og dette kan de risikere at skulle trækkes med resten af deres liv. Derfor bør du sørge for at komme i bund med rengøringen mindst én gang om ugen. Og her kan rengørings firmaet Det Var Det Min Ven hjælpe.

Du kan læse mere, og booke rengøring i din bolig, på http://dvdmv.dk/ 

Flere Nyheder