Hvad er sprogrejser?

16 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad er sprogrejser?

Sprogrejser er lettere akademisk forklaret den slags, hvor man kombinerer teori med praksis, så man ser det afstedkommet og bevist/ført ud i virkeligheden.

I mere dagligsdagstale er der snak om, at du får omsat al din indlæring om et bestemt sprog – eller mangel på samme – til noget, du afprøver ude i den virkelige verden i det område af verden, hvor man taler det sprog, du har sat dig for at lære.

Det kan være, du vil blive bedre til et lokalt sprog (set ud fra Danmark som udgangspunkt) som svensk eller måske blive markant bedre til spansk, som tales i mange egne af verden, eller noget mere eksotisk som japansk.

Ofte vil mange mennesker jo gerne lære et sprog med den bagtanke, at de gerne vil rejse til et andet sted i verden for at kunne tale sproget på ligefod med de lokale, så der ikke går noget tabt i kommunikationen ved oversættelse, eller man forfalder til at prøve sig frem med lemfældigt tegnsprog.

Man taler ganske enkelt bedst sammen, når begge parter (nogenlunde) mestrer det samme sprog.

Selvfølgelig kan det også være et krav for ens videre uddannelse, at man lærer et andet fremmedsprog end engelsk, som alligevel er et internationalt sprog, for at man kan komme videre i uddannelsesforløbet.

Med sprogrejser bliver bliver det så også lidt sjovere at lære et nyt sprog, fordi man prøver at komme ud i den virkelige verden, hvor sproget praktiseres til dagligt, så man ikke bare gemmer sig bag en skolebænk og lærer noget, der hører mere hjemme teoretisk end i praksis – for lige at slå krølle tilbage til vores indledning.

Det er nemlig bevist, at mange ting, også sprog, implementerer sig bedst som lærdom hos en, når man prøver det af end bare ved at bruge det som udenadslære med gloser, remser og undtagelser.

Leder du efter gode sprogrejser? Så kig her: http://www.bundgaard-rejser.dk

Flere Nyheder