Er tiden inde til nyt bådudstyr?

13 december 2019 Cecilie Mortensen
Er tiden inde til nyt bådudstyr?

Der kan være en del indkøb at gøre sig, når man er bådejer. Det kan enten skyldes, at du lige har overtaget en båd, eller måske har du en eksisterende båd, som kunne trænge til nyt udstyr. Uanset anledningen så er listen lang, når det kommer til udstyr, du kan købe til din båd. Fordelen er, at du kan gøre meget ekstra for at få endnu større sejlglæde, da du kan tilkøbe mange forskellige ting til båden. Herunder kan du se noget af udvalget hos et af de firmaer, som du kan kontakte. 

Find nyt bådudstyr til din båd

Man kan sammenligne SN Kjær med et supermarked for bådejeren, da de favner bredt med de produkter, de kan tilbyde dig. På deres hjemmeside kan du finde stort set alt det, du kunne ønske dig. De sælger bl.a. anker og fortøjning, gummibåde, rig, match og kaleche, tilbehør til påhængsmotor, hængsler, beslag og skruer, el-udstyr, lys og pærer og meget meget mere. Der der derfor alle gode muligheder for, at du kan udstyre dig med præcist de ting, som du går og drømmer om eller mangler. Det betyder også, at du kan samle dine indkøb ét sted – og hvem ønsker ikke det, når man skal købe nyt udstyr. 

Få hjælp til mere end bådudstyr

Som en ekstra bonus kan SN Kjær også assistere dig med andet end bådudstyr. Hvis du skulle opleve udfordringer eller andet med din bådmotor, så er der god mulighed for at få den serviceret eller repareret, så du kan være godt sejlende igen. En ting er i hvert fald sikkert, og det er at du kan få præcis den hjælp, som du måtte ønske, når du kontakter dem. Det kan nemlig være rart, at man har en fast leverandør, når man står og skal bruge nyt bådudstyr eller på anden måde har brug for hjælp til sin båd. 

Flere Nyheder