Eksklusive smykker fra Heiring Jewelry

12 september 2019 Louise Iversen
Eksklusive smykker fra Heiring Jewelry

I år 1976 blev i Randers grundlagt en guldsmed; denne ved navn Heiring Jewelry. Ejeren af denne var smykkesmeden Frits Heiring, og tilstødende butikken var også hans værksted. Her blev eksklusive smykker udtænkt og produceret, disse elsket både dengang og idag.

Frits Heiring havde skarpt fokus på smykkesmedens stolte håndværk, og fra hans side blev kvalitetssmykker designet og skabt. 

Mange af Heirings smykker er ikke “bare” smykker, men bærer en fortælling med sig – hvilket gør det til noget helt specielt. Særligt må de smukke skytsengle fremhæves. En skytsengel er et væsen, en engel, der efter katolsk opfattelse vil beskytte et menneske og værne og hjælpe, om dette bliver nødvendigt. Skytsenglen har ikke længere en klar religiøs reference, og ses nu mere som et symbol på, at du som individ aldrig er alene; der er nogen omkring dig til at bære byrder og passe på dig.

At forære en skytsengel til en nær og kær er en smuk tanke, og vælger du et smykke i Heirings serie findes eksempelvis det fineste vedhæng i matteret sølv, hertil – om ønsket – matchende ørestikker. Kæde til vedhænget kan tilkøbes.

Heiring er også kendt for serien “Feather”, der indeholder både ringe, øreringe, vedhæng og armbånd. Fjerene er oplagte at kombinere med andre smykker – måske har du et arvestykke, du ønsker at give nyt liv? Tilføj et vedhæng fra Feather i en kæde, og du vil få et helt nyt udtryk. Fjerene kan fås i mange forskellige udgaver, eksempelvis sølv, oxyderet, forgyldt eller ægte guld.

Hvis du har brug for inspiration fra fagfolk eller har spørgsmål til materialevalg, kan du altid besøge butikken – tag gerne dine egne smykker med – og få inputs til nye kombinationer. Serviceniveauet er i top, og du vil opleve at modtage gennemført professionel vejledning. 

Giv dig selv eller en du holder af en gave, og shop dine smykker på fangels.dk eller kig forbi butikken!

 

 

 

Flere Nyheder