Døjer du med kloakproblemer ude i dit sommerhus?

09 juni 2022 Steffen Petersen

advertorial

Det er midt om sommeren, og du skal ud til dit sommerhus i weekenden, der ligger tæt på havet. Du ankommer og begynder at pakke ud, men opdager, at der er noget, der lugter dårligt. Virkelig dårligt.

Du finder hurtigt ud af, at lugten kommer fra kloakledningerne, og nu skal du finde en kloakmester, der kan ordne det, før problemet bliver værre. Læs med her nedenfor, om hvad du skal gøre hvis afløbet i dit sommerhus skaber problemer.

 

kloakrensning

 

Husk at få renset din septiktank

Hvis du har en septiktank, er det vigtigt at få den pumpet ud med nogle års mellemrum for at holde den i god stand. Hvis du opdager, at dine afløb begynder at løbe op, er det et tegn på, at septiktanken skal pumpes. Hvis du ikke pumper septiktanken, vil spildevandet med tiden løbe tilbage ind i huset gennem afløbene.

 

Brug en afløbsrenser

Hvis du ikke har en septiktank, eller hvis det ikke løser problemet at pumpe septiktanken, skal du bruge et afløbsrensemiddel. Der findes mange forskellige typer af afløbsrensere på markedet, så det er vigtigt at vælge en, der passer til din behov.

Hvis du f.eks. har et tilstoppet afløb, har du brug for en afløbsrenser, der kan bryde tilstoppet op. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type afløbsrens, du skal bruge, kan du spørge en blikkenslager eller en medarbejder i et byggemarked til råds.

 

Kontakt en kloakmester

Hvis du har prøvet at bruge et afløbsrensemiddel, og problemet fortsætter, er det på tide at kontakte en kloakmester. En kloakmester er en professionel, der har værktøjerne og ekspertisen til at løse enhver form for afløbsproblem.

Det kan være, at de skal foretage en kloakrensning eller tv-inspektion for at lokalisere problemet. De vil hurtigt kunne identificere årsagen til problemet og finde den bedste løsning til at løse det. Det er dit bedste bud, hvis du bliver ved med at døje med kloakproblemer i dit sommerhus. 

Flere Nyheder