Derfor bør du vælge revision til din virksomhed

09 december 2019 Silje Hansen
Derfor bør du vælge revision til din virksomhed

Når du driver en forretning i dag enten som selvstændig eller partner, kan du hurtigt opleve at du har mange kasketter på i løbet af en arbejdsdag. Det er måske ikke som du havde forestillet dig, da du har det fulde ansvar og dermed skal stå til ansvar for alle indkøb i selskabet, salg af virksomhedens ydelser og produkter samt udviklingen af selve produktet. Derudover hvis du har medarbejdere skal du sikre dig at de har arbejde nok til en hel dag samt arbejder effektivt nok til at du kan tjene penge på det og samtidig bevarer en godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Der kan måske være mindre tid til at udføre det kedelige arbejde, som f.eks. at lave bogføring, bankafstemning, indberetning af løn, skat, arbejdsmarkedsbidrag og feriepenge til dig selv og dine medarbejdere. Derudover skal der indberettes moms og skat på de aftalte tidspunkter, hvorfor det ret hurtigt kan blive nogle stramme arbejdsdage. 

Det kan måske virke som en dyr omkostning eller en hård start at lade en revisor står for alt det økonomiske i virksomheden. Du vil dog hurtigt opleve, at det frigiver dig for rigtig meget tid og kræfter som du vil bruge i forbindelse med alle de registreringer og indbetalinger der skal gøres. På den lange bane kan du i stedet fokusere på driften eller de arbejdsopgaver, du tror bidrager bedst til virksomheden.

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en revisor?

Når du skal vælge en revisor er det klart en fordel ikke kun at fokusere på at det skal være billigst og en som kun hjælper med at indberette skat, moms, feriepenge m.m. Men at du finder en revisor, som sætter sig ind i din virksomhed og hjælper dig med at løse de udfordringer der måtte være, og som kan se nogle af de ting som du måske ikke selv kan se i driften. Læs mere om, hvad en revisor ellers kan tilbyde din virksomhed her https://www.borregaard-maagaard.dk/.

 

Flere Nyheder